Εγκαταστάσεις

Ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις

Το 2001 δημιούργησε ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εμβαδού 10.000 τ.μ. και πλέον επεκτάθηκε στο αντικείμενο της μεταποίησης και επεξεργασίας σιδήρου. Απέκτησε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό που αποτελούταν από στραντζόπρεσσα, υδραυλικό ψαλίδι, ζουμποψάλιδο, ραουλιέρα, κύλινδρο, κύλινδρο για μικρές διαμέτρους, πριονοκορδέλλες και δισκοπρίονα.

Το 2007 εμπλούτισε το μηχανολογικό της εξοπλισμό με νέα μηχανήματα, όπως παντογράφο, επιπλέον στραντζόπρεσσα και υδραυλικό ψαλίδι και μηχανήματα διάτρησης βεργών.

Στη συνέχεια, η εταιρεία απέκτησε νέα μηχανήματα διαμόρφωσης σιδηρολογχών και επιπλέον μηχανήματα διάτρησης βεργών, αυξάνοντας έτσι την παραγωγική της δυναμικότητα και εδραιώνοντας ακόμη περισσότερο τη θέση της στην αγορά.

Πρόσφατα, συμπλήρωσε τον εξοπλισμό της με επιπλέον αυτόματο κουρμπαδόρο και μια νέα πριονοκορδέλλα, ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών της για εξειδικευμένα προϊόντα.

Στους χώρους της εταιρείας οι πελάτες μας μπορούν να προμηθευτούν, πέρα από τα κατεξοχήν υλικά κατασκευής (σίδερα, σωλήνες, λαμαρίνες, λαμαρίνες επικάλυψης, πάνελ πολυουρεθάνης, εξαρτήματα σιδήρου, χυτά εξαρτήματα για κάγκελα, πάσσαλοι περίφραξης, πλέγματα, σιδηρικά κλπ), και προϊόντα σχεδιασμού που παράγονται σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με λεπτομέρεια και ακρίβεια χιλιοστού.

X