Φιλοσοφία

etairia1

Υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες

Φροντίζουμε να διασφαλίζουμε την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας και είμαστε πάντα στη διάθεση των πελατών μας, ώστε να ικανοποιούμε όλες τους τις απαιτήσεις. Διαθέτουμε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό στην παραγωγική μας διαδικασία και παρακολουθούμε τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου μας, ώστε να βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της αγοράς στα κάγκελα σιδήρου.

Κύριοι στόχοι

Στοχεύουμε στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών μας, την περαιτέρω ανάπτυξη μέσω νέων εφαρμογών τεχνολογίας και τη διεύρυνση του πελατολογίου μας στο πλαίσιο μιας υγιούς ανταγωνιστικότητας.

Εταιρικές αξίες

Η εταιρεία μας ξεκίνησε ως οικογενειακή επιχείρηση και ο χαρακτήρας της παρέμεινε αναλλοίωτος στο πέρασμα του χρόνου. Η προσωπική επαφή με κάθε πελάτη μας, καθιστά την επικοινωνία άμεση και αποτελεσματική, οικεία και φιλική.

Τεχνογνωσία

  • Διαθέτουμε τεχνογνωσία και εμπειρία πάνω στο αντικείμενο μας, αξίες που καλλιεργούμε και εξελίσσουμε.
  • Παρέχουμε δυνατότητες επιμόρφωσης του προσωπικού μας, όλων των ειδικοτήτων.

Τήρηση επιχειρηματικών τακτικών

  • Υιοθετούμε μια ειλικρινή, ξεκάθαρη και τίμια αντιμετώπιση του πελάτη.
  • Εξασφαλίζουμε συνέπεια όσον αφορά τις οικονομικές μας δεσμεύσεις και υποχρεώσεις έναντι των προμηθευτών μας.
  • Διαχειριζόμαστε κάθε πιθανή δυσαρέσκεια σε άμεσο χρόνο με στόχο την εύρεση ικανοποιητικής λύσης.

Σεβασμός στον πελάτη

  • Ικανοποιούμε και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας.
  • Προτείνουμε λύσεις και σχεδιασμό υλοποίησης με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

  • Δίνουμε έμφαση στον τομέα της ασφάλειας στο χώρο εργασίας, τηρώντας ευλαβικά τους κανόνες προστασίας των εργαζομένων, καθώς θεωρούμε την αξία της ανθρώπινης ζωής υπέρτατο αγαθό.
  • Προωθούμε πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας.
  • Υποστηρίζουμε ενεργά πολιτιστικές, αθλητικές αλλά κυρίως κοινωνικές δράσεις της τοπικής και ευρύτερης κοινωνίας με ευαισθησία και σεμνότητα.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Διαθέτουμε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που κατέχει υψηλή τεχνογνωσία και επανεκπαιδεύεται συνεχώς, πάνω σε όλα τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις του χώρου, ώστε να ανταποκρίνεται ακόμα και στις πιο απαιτητικές ανάγκες.

Προϊόντα Υψηλών Προδιαγραφών

 Σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός  Πρώτες ύλες άριστης ποιότητας  Μοντέρνος σχεδιασμός  Πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας ΙSO 9001:2015

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

 Προσωπική εξυπηρέτηση  Αξιοπιστία & συνέπεια απέναντι σε συνεργάτες & πελάτες  Φιλικές τιμές  Άμεση διαχείριση παραπόνων

X