Ιστορικό

etairia1

Η εταιρεία Υιοί Ν. Μιχαηλίδη Ι.Κ.Ε.

Δραστηριοποιείται στον τομέα του σιδήρου εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο αντικείμενό της. Είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος εταιρεία στη Ελλάδα στον τομέα των κιγκλιδωμάτων και η μόνη με εξαγωγική δραστηριότητα.

Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1984 ως εμπορική μονάδα, σε μικρό, μη ιδιόκτητο χώρο, διαθέτοντας όλη τη γκάμα των προϊόντων σιδήρου κατασκευών. Αρχικά εμπορευόταν σίδερα, λαμαρίνες, σωλήνες και κοιλοδοκούς. Σε μικρό χρονικό διάστημα οργάνωσε και δημιούργησε την πρώτη παραγωγική της μονάδα (συμπληρωματικά του εμπορικού τμήματος), ακολουθώντας τις απαιτήσεις της αγοράς, βασιζόμενη σε ίδια κεφάλαια και ασφαλώς με επισταμένη μελέτη του όλου εγχειρήματος. Παρήγαγε πλέον εξαρτήματα για παραδοσιακά κάγκελα, σφυρήλατες και διάτρητες βέργες.

Το 2001 δημιούργησε ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εμβαδού 10.000 τ.μ. και πλέον επεκτάθηκε στο αντικείμενο της μεταποίησης και επεξεργασίας σιδήρου. Από τότε έως σήμερα νέες γραμμές παραγωγής τίθενται σε λειτουργία μεθοδικά και οργανωμένα, Η γκάμα των προϊόντων εμπλουτίζεται , η παραγωγικότητα αυξάνεται και οι τιμές γίνονται ακόμη πιο ανταγωνιστικές .Η εταιρεία ανανεώνει και εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό της ανελλιπώς καθώς αυτό αποτελεί βασικό παράγοντα ανάπτυξής της. Η ανταπόκριση της αγοράς αποδεικνύει ότι τα μέσα παραγωγής των νέων προϊόντων καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του επαγγελματία όσο εξειδικευμένες και αν είναι.

Ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία, η Υιοί Ν. Μιχαηλίδη ΙΚΕ κατόρθωσε να καθιερωθεί στον τομέα του σιδήρου και των μεταλλικών κατασκευών.

Στους χώρους της εταιρείας οι πελάτες μας μπορούν να προμηθευτούν, πέρα από τα κατεξοχήν υλικά κατασκευής (σίδερα, σωλήνες, λαμαρίνες, λαμαρίνες επικάλυψης, πάνελ πολυουρεθάνης, εξαρτήματα σιδήρου, χυτά εξαρτήματα για κάγκελα, πάσσαλοι περίφραξης, πλέγματα, σιδηρικά κλπ), και προϊόντα σχεδιασμού που παράγονται σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας με λεπτομέρεια και ακρίβεια χιλιοστού.

Τα προϊόντα, όπως και η παροχή υπηρεσιών μας, διαθέτουν πιστοποίηση διασφάλισης ΙSO 9001:2015 που αποτελεί εγγύηση ευρωπαϊκής ισχύος. Καθώς παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, είμαστε σε θέση να παρουσιάζουμε διαρκώς στους πελάτες μας ό,τι πιο σύγχρονο και καινοτόμο εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Με σταθερά και δυναμικά βήματα καταφέραμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του επαγγελματία που ασχολείται με το σίδηρο, με ποιότητα, συνέπεια, άρτια τεχνική υποστήριξη και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις, καθώς διαθέτουμε τεχνογνωσία, σύγχρονο εξοπλισμό, έμπειρο προσωπικό και πολύ μεράκι για αυτό που κάνουμε.

Κύριοι στόχοι

Στοχεύουμε στη διατήρηση του υψηλού επιπέδου ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών μας, την περαιτέρω ανάπτυξη μέσω νέων εφαρμογών τεχνολογίας και τη διεύρυνση του πελατολογίου μας στο πλαίσιο μιας υγιούς ανταγωνιστικότητας.

Διαβάστε περισσότετα

Προϊόντα

 Κάγκελα  Σίδερα  Επεξεργασία Σιδήρου  Λαμαρίνες Επικάλυψης  Περιφράξεις  Εξαρτήματα Σιδήρου

Προσφέρουμε

Υψηλή Ποιότητα Προϊόντων - 100%
Άμεση Εξυπηρέτηση - 100%
Ανταγωνιστικές Τιμές - 100%
Αξιοπιστία - 100%
X