Υπηρεσίες

Η εταιρεία Υιοί Ν. Μιχαηλίδη ΙΚΕ προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται απόλυτα σε κάθε απαίτηση. Ειδικότερα, παρέχουμε:

 

  • Κατασκευή προϊόντων με ειδικές διαστάσεις: Εκτός από τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στον κατάλογο της εταιρείας μας, μπορούμε να κατασκευάσουμε μεταλλικά προϊόντα στις διαστάσεις που επιθυμούν οι πελάτες μας.
  • Σχεδιασμός νέων προϊόντων κατόπιν επιθυμιών των πελατών μας: Διαθέτουμε σχεδιαστικό τμήμα ικανό να αναδείξει και να κάνει πραγματικότητα τις ιδέες των πελατών μας.
  • Τεχνικές πληροφορίες και συμβουλές για τις κατασκευές που επιθυμούν να κάνουν οι πελάτες μας: Κάθε πελάτης μπορεί να ζητήσει πληροφορίες πριν ξεκινήσει μια κατασκευή καθώς και να πάρει συμβουλές προκειμένου να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πελατοκεντρική Αντίληψη

Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι’ αυτό και προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, που καλύπτουν κάθε ανάγκη, καθώς και άμεση εξυπηρέτηση με φιλικό πρόσωπο.

Προϊόντα στα μέτρα σας

Κάνουμε πραγματικότητα κάθε ιδέα σας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τα προϊόντα που εσείς έχετε φανταστεί, στις διαστάσεις που ταιριάζουν στο δικό σας χώρο.

Προσωπική Εξυπηρέτηση

Το έμπειρο προσωπικό μας αναλαμβάνει να σας παρέχει σωστή καθοδήγηση σε οποιοδήποτε τεχνικό θέμα χρειάζεστε, καθώς και εμπεριστατωμένες συμβουλές για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, πριν από κάθε κατασκευή.

X