Επεξεργασία Σιδήρου

Η επιχείρηση ΥΙΟΙ Ν. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ι.Κ.Ε. δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στο χώρο της επεξεργασίας μετάλλων έχοντας να επιδείξει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο συγκεκριμένο τομέα. Διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της και να ανταποκριθεί σε μια πληθώρα κατασκευαστικών απαιτήσεων.

 

Διαθέτει μια πλήρη γκάμα μηχανολογικού εξοπλισμού που αποτελείται από πριονοκορδέλλες, δισκοπρίονα, στραντζόπρεσσες, υδραυλικά ψαλίδια, παντογράφο plasma, παντογράφο laser, ραουλιέρες, κουρμπαδόρους, πρέσσες υδραυλικές και κρουστικές, μηχανές διάτρησης βεργών σιδήρου και ότι άλλο απαιτείται για να καλύψει το σύνολο των αναγκών σε διαμορφώσεις σιδήρου, λαμαρινών και μεταλλικών προφίλ. Πρόσφατη επένδυση αποτελεί το μηχάνημα διαμόρφωσης λαμαρίνας με το οποίο η εταιρεία καλύπτει πλέον και την χρόνια ζήτηση σε τραπεζοειδείς και κυματοειδείς λαμαρίνες επικάλυψης και πλαγιοκάλυψης.

Τα προϊόντα που παράγονται απευθύνονται σε μια πληθώρα οικονομικών τομέων όπως ο κατασκευαστικός τομέας, ο κλάδος της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, η βιομηχανία τροφίμων, η γεωργία και η κτηνοτροφία.

 

Σε ότι αφορά τον τομέα των κιγκλιδωμάτων, η εταιρεία διαθέτει επίσης πολυετή εμπειρία και πλήθος μηχανολογικού εξοπλισμού για τη διαμόρφωση του σιδήρου και την παραγωγή εξαρτημάτων για κάγκελα, που την καθιστούν ικανή και αποτελεσματική στο να παράγει πλήρη γκάμα αλλά και εξειδικευμένα προϊόντα για τους πελάτες της.

X